Pàgines

diumenge, 4 de desembre del 2016

Torneig Melee 2016

#TorneoMele2016

Bon inici d'una temporada d'aprenentatge i passió, aquest és l'adjectiu que podria resumir les sensacions que jugadors, entrenadors, delegats i pares estem  apreciant als camps de Pepe Rojo a Valladolid.
Després de les interminables 10 hores d'autobusos, un descans merescut i una benvinguda de boira i fred, l'escola de rugbi Unió Esportiva Santboiana, es va presentar amb les seves categories U6, U8, U10 i U12 en les instal·lacions que comparteixen els dos clubs que actualment lideren la millor divisió d'Espanya, VRAC Quesos Entrepinares i el Club de Rugby El Salvador.

Els primers partits van començar al voltant de les deu del matí amb resultats i sorts dispars, però amb un denominador comú, la humilitat per venir a un torneig després de més de sis anys i aprendre.

Tots els nostres jugadors, des dels més petits als més experimentats van aprofitar cada minut del partit per intentar aplicar totes les habilitats que desenvolupen durant els entrenaments i d'absorbir al màxim la classe magistral que significa competir en un torneig a nivell nacional, lluny de casa i amb clubs que tenen molta història escrita en els llibres del rugbi, i fixen com a objectiu des de principis de la temporada aquest llegendari torneig.

Tots els nostres jugadors van demostrar estar a l'altura de qualsevol dels equips amb els quals hem jugat, però segurament no puc deixar de banda que la UES ha demostrat que els valors que practica i promouen són els més lleials d'aquest esport, respecte, companyia, solidaritat, honestitat, humilitat i sobretot compromís.

Segurament aquest tipus d'esdeveniment ens motiva per seguir entrenant cada vegada més dur i entendre que l'amistat entre nosaltres és fonamental per poder seguir creixent en aquest esport d'equip.

#ferrosantboi