Pàgines

dimecres, 12 de febrer del 2014

Agraïment des-de Luzerna i des-de la coordinació de l'escola a tots els participants a la jornada de dissabte.

Roland Enzler, president del club de Rugbi del Luzern, ens transmet el seu agraïment per l'acollida que han tingut a Sant Boi. Ens va comunicar que enlloc els han rebut de la manera que ho hem fet nossaltres, i molt sorpressos per l'implicació social que hi va haber durant tota la jornada.


Des-de la coordinació de l'escola, els donem les gràcies perquè a part del bon dia i el retrobament amb l'Iñigo Ortiz, que va fer possible que vinguessin a jugar amb el nostre segon equip amb part de jugadors veterans, els jugadors del Luzern, com agraïment de l'acollida que els hi vam donar, van fer una aportació econòmica per a l'escola per ajudar-nos a recollir algo de diners que era l'objectiu del dinar de germanos de dissabte.

Agraïr a tothom que va col-laborar dissabte a fer qualsevol cosa, a la barra que es va muntar, a fer els pastissets, les magdalenes, a preparar els tercer temps, a fer la brasa i la carn, a fer fotos, etc, etc, etc.
Donem les gràcies als membres del segon equip i als veterans que van participar del partit i  la resta de jornada.
Al arbitre, al president, que va participar en l'intercambi d'obsequis.

Felicitar a L'estefanie, per la tasca que està fent i perque avui ha sigut el seu aniversari.

Dissabte, durant l'entrenament, si algú vol sapiguer les comptes i lo que es va treure tant dissabte com en d'altres activitats i les activitats que estàn previstes per recullir diners per l'escola, pregunteu pels responsables de coordinació i amb molt de gust se us informarà. El que demanem es que no es fasin falsos comentaris sense sapiguer de que es parla amb no sabem quin objectiu.

Salut i Ferro!!